Køb kondomer online eller hos købmanden?

Køb kondomer online eller hos købmanden?

Godt spørgsmål. Og der er et meget simpelt svar til det. Men før vi kommer til svaret, vil jeg lige pointeret, at det er vigtigt at kende til sin eller sin kærestes penisstørrelse. For ofte ved mænd og kvinder faktisk ikke, hvilket kondomer passer til penis. Og hvordan finder man lige ud af det, hvis man skal købe kondomerne online? Hvor stort skal det være, og skal det f.eks. være et latexkondom eller andet? Nogle finder ud af det ved bare at prøve en masse forskellige kondomer, men det er jo en dyr måde at finde et passende kondom på. Jeg vil anbefale, at man helt simpelt bare måler den penis kondomet skal sidde på. Ingen omvej. Mål diameteren, og brug den til at finde det rigtige kondomer.

Mange kondombutikker, eller online shops, har nemlig specifikationer på deres side, der informerer om kondomets størrelse og egenskab. F.eks. om det er et rillet kondom, kondomer med farve og om kondomet er lavet af latex. Så det er endnu en god grund, til at købe dine kondomer online. Faktisk vil jeg altid anbefale at købe kondomerne online, idét der stort set ingen ulemper er ved du. De bliver nemlig fragtet ganske hurtigt og med diskret levering, lige til din dør, så du undgår de pinlige situationer.

Så hvis du gør ligesom mig, og tænker med min kærestes penis (jeg mente selvfølgelig hoved), så køb kondomer online, og glem de mange bekymringer, samt få nogle helt fantastiske priser på billige kondomer, som du kan bruge i helt op til 5 år. Der er virkelig ingen grund til at hoppe ned i en kiosk eller fakta og købe dem – de er endda dyrer end på nettet, og udvalget er ALTID bedre på nettet.

God fornøjelse 🙂

Forresten.. Lige en lille sidenote, så er det altså en fuldstændig udbredt misforståelse, at kondomer er kedelige. Man kan nemlig få kondomer med riller, farver og endda smag. Så der er ingen grund til ikke at huske kondomet. Selvom farve og smag som regel kun er til “for sjov” eller oral sex. Det er ikke noget der normalt bruges til samleje. Du kan evt. læse mere om kondomstørrelse ved at søge på Google – det er i hvert fald sådan jeg har læst mig til det. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køb kondomer online eller hos købmanden?