Køb kondomer online eller hos købmanden?

Billige kondomer på nettet

Ja, så simpelt er det faktisk. Sørg for at købe kondomer online, i stedet for at hoppe ned på hjørnet hos den lokale købmand. Og den primære årsag til dette er ganske enkelt, at købmanden på ingen måde kan have et ligeså stort sortiment og udvalg, som et kondomeri på nettet. Desuden er det ofte nogle kinesiske produkter man finder i supermarkederne, hvor man online kommer i nærheden af helt suveræn kvalitet, hvilket jo er meget vigtigt, når man skal have samleje med sin partner. Der er jo ikke noget værre, end at kondomet sprænger og man risikerer at gøre sin partner gravid eller smitte med diverse kønssygdomme, når man bruger kondom. De absolut bedste kondomer at købe, vil være de dansk producerede Worlds-Best, der lever op til alle de strengeste krav om sprængsikkerhed i Europa.

Så udover at man kan få et helt vildt godt overblik over de forskellige kondomer på nettet, så kan man også spare en god portion penge på at bestille dem online fremfor nede i Fakta. Det kan man bl.a. fordi en online butik ikke har ligeså mange omkostninger som en fysisk butik, og derfor ikke behøver at sætte priserne så højt. Jeg lavede selv en undersøgelse for ca. et års tid siden, der viste at de kondomer man kunne købe hos den lokale købmand, var utrolig ringe, og faktisk kostede det samme som Worlds-Best kondomer gør på nettet – det er helt vildt den forskel der er, og selvom jeg skulle betale 29 kr. i fragt ved at købe dem online hos GoCondom.dk, så sparede jeg alligevel 20 kr. for hvér pakke med 10 kondomer jeg købte, og husk på at de varer jeg fik var af langt højere kvalitet, end dem jeg kunne få nede i Netto.

Og så er der selvfølgelig også den fordel ved at købe kondomer på nettet, at jeg kunne få en god liste over de forskellige størrelse, og kunne vælge præcis den der passede til mig – endda nogle der var nemme for min kæreste at rulle ned over skaftet, så det var jo helt fantastisk. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køb kondomer online eller hos købmanden?